top of page
greenbay small.png

Over Merel

Blackbird HR-42.jpg
cottonwhite-01.png

Merel van Rijn - van Vliet

HR Professional

Het gevoel van vrijheid is voor de spontane Merel het allermooiste gevoel. Zeker wanneer zij dit gevoel met andere kan delen.

 

Van huis uit is ondernemen een onderdeel van haar opvoeding. Toch koos Merel ervoor om eerst werkervaring op te doen bij diverse werkgevers. Al tijdens haar studie en bijbanen ontdekte ze dat ze graag met mensen werkt. Ze krijgt energie om zaken goed te regelen en zorgvuldig uit te zoeken. Dus van Intercedente op een snelgroeiend uitzendbureau groeide ze door naar HR Adviseur.

 

Het gevoel van vrijheid begint sterker aan te dringen. In plaats van één bedrijf te helpen, wil Merel veel liever meerdere ondernemers helpen om die soms lastige personeelszaken goed te regelen. Haar jaren van ervaring en de opleidingen die zij heeft gevolgd zorgen er voor dat Merel vakkundig advies kan geven op alle vlakken rondom personeel. Op deze manier kan zij het gevoel van vrijheid met nog meer mensen delen.

 

Buiten haar werk zoekt ze ook graag het vrije gevoel op. Op de racefiets, op het strand of in en op het water. Staat de wind goed en waait het lekker hard? Dan is het tijd om met de catamaran of de kite het water op te gaan en als een vogel zo vrij mee te varen op de wind en de golven!

bottom of page