Blackbird

Level Up

cirkel-cottonwhite.png

Met Blackbird HR Level Up gaat Merel letterlijk samen met jou Level Up. We beginnen bij de basis van HR voor jouw onderneming, om zo verder te professionaliseren. Hiermee zorgen we er samen voor dat jouw organisatie verder kan blijven groeien én dat jouw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen in een prettige werkomgeving.

In 6 maanden tijd leggen we samen de basis voor HR in jouw onderneming neer. Met dit op maat gemaakte traject professionaliseren we jouw onderneming (verder) op het gebied van personeelszaken. We gaan HR in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen, level up!

 

Een goede basis van HR houdt in dat processen zoals salarisadministratie, arbodienstverlening en personeelsadministratie goed zijn geregeld én praktisch uitvoerbaar zijn. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, wat er van ze verwacht wordt en wat zij van hun werkgever of leidinggevende, jou dus, kunnen verwachten. De papieren wereld wordt werkelijkheid!

 

Zonder goede fundering, kan je ook geen veilig nest bouwen. Daarom gaan we eerst kijken wat er al is en wat jouw organisatie (nog) nodig heeft om een goede HR basis neer te leggen. Een goede en solide HR basis zorgt voor de basisvoorwaarden waardoor jouw personeel hun werkzaamheden goed en op prettige manier kunnen uitvoeren.

 

Denk hierbij aan zaken en processen als:

  • Uitbetaling van salaris;

  • Basis documenten op orde;

  • Personeelsdossiers op orde;

  • Arbeidsvoorwaarden helder en duidelijk;

  • Arbodienstverlening geregeld.

 

Wat ook zeker niet mag ontbreken bij een goede en solide HR basis is het vastleggen en uitdragen van de normen en waarden van jouw organisatie.

 

Dit mooie en complete traject levert je rust en vrijheid op, maar ook professionalisering en groei van de organisatie. Door de basis goed neer te zetten, zul je ook kosten besparen, want je medewerkers vallen minder snel uit en willen graag voor en bij je blijven werken.

 

We starten met een gratis sparringsessie van een half uur. Merel gaat na de sparingsessie wekelijks met én voor jou en je medewerkers aan de slag met het op maat gemaakte HR traject. Doordat we tijdens het traject intern de focus gaan leggen op het werkgeluk van de medewerker en de groei van de organisatie, zullen we samen bereiken dat de beste mensen bij jouw organisatie willen en blijven werken. Let’s level up!

 

De kosten van dit traject zijn € 10.000,- (exclusief BTW en eventuele reiskosten).

“Zonder goed fundering kun je ook geen veilig nest bouwen”

- Merel van Rijn-van Vliet -