top of page

Blackbird HR

Next Level

Met Blackbird HR Next Level gaat Merel letterlijk samen met jouw organisatie Next Level. We beginnen bij de basis van HR, om vandaar uit verder te professionaliseren. Hiermee zorgen we er samen voor dat jouw organisatie verder kan blijven groeien én dat jouw medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen in een prettige werkomgeving.

Met de kennis en ervaring die Merel heeft opgedaan bij diverse bedrijven, groot en klein, in verschillende branches draagt zij met Blackbird HR graag bij aan de verdere ontwikkeling & groei van jouw organisatie. Een optimale inrichting van HR bereik je door als HR Professional samen te brengen wat de visie en de belangrijkste pijlers zijn van de organisatie en wat dit vraagt van de medewerkers (en wat hierin belangrijk is voor hen). Merel zal hierin altijd zoeken naar wat er nodig is om tot een WIN-WIN te komen. 

Zonder goede fundering, kan je ook geen veilig nest bouwen. Daarom gaan we eerst kijken wat er al is en wat jouw organisatie (nog) nodig heeft om een goede HR basis neer te leggen. Samen zorgen we dat processen zoals personeelsadministratie, arbodienstverlening en salarisadministratie goed geregeld én praktisch uitvoerbaar zijn. Zodat medewerkers weten waar ze aan toe zijn, wat er van ze verwacht wordt en wat zij van hun werkgever of leidinggevende, jou dus, kunnen verwachten. De papieren wereld wordt toepasbaar! 

 

Het Blackbird HR Next Level traject brengt jou en de organisatie:

  • rust en vrijheid, doordat je volledig ontzorgt wordt;

  • professionalisering en groei van het bedrijf en haar medewerkers;

  • HR advies op het juiste moment, wanneer jullie het nodig hebben.

In minimaal 6 maanden tijd leggen we samen de basis voor HR binnen jouw organisatie. We starten met een sparringsessie, waarna Merel wekelijks met én voor jou en je medewerkers aan de slag gaat. Met dit op maat gemaakte traject professionaliseren we jouw onderneming (verder) op het gebied van personeelszaken. We gaan HR in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen, next level!

Trajectkosten vanaf 6 maanden*:

€ 23.500,- 

 

*Minimale afname van het pakket is 6 maanden om de basis goed neer te kunnen zetten. Alle bedragen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten.

“Een goede en solide HR basis zorgt voor de basisvoorwaarden waardoor jouw personeel hun werkzaamheden goed en op prettige manier kunnen uitvoeren”

- Merel van Rijn-van Vliet - 

bottom of page