top of page

Blackbird

Upgrade

Werkgelukmeting

cirkel-cottonwhite.png

Wil jij weten wat er écht speelt op de werkvloer? Hoe je medewerkers het thuiswerken ervaren? Waar jouw team energie van krijgt? En of iedereen op zijn plek zit binnen de organisatie? Dan is een het tijd voor een Werkgelukmeting!  

Een Werkgelukmeting of medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO) is hét hulpmiddel om inzicht te krijgen in het werkgeluk van je medewerkers of team. Bij Blackbird HR spreken we liever over een Werkgelukmeting in plaats van een medewerkers tevredenheidsonderzoek. Want dat is wat we hiermee doen, we meten/monitoren het werkgeluk van je medewerkers of team. Het de meting bestaat uit een set vooraf opgestelde vragen die anoniem door de medewerkers en/of teams worden ingevuld. Door een goede analyse van de uitkomsten door Merel, komt er heel duidelijk naar voren hoe blij je medewerkers zijn met hun functie, de organisatie én wat er nog verbetert kan/mag worden.

 

We richten ons tijdens Werkgelukmeting o.a. op:

  • Impact van Corona op de medewerkers en/of teams               

  • Werkplezier en -geluk binnen functie en organisatie

  • Werkomgeving en werkdruk (op kantoor en thuis)

 

De Werkgelukmeting is net even anders dan het traditionele medewerker tevredenheidsonderzoek. Zo vindt Merel het erg belangrijk dat ook de medewerkers worden betrokken bij het proces. Betrokkenheid en input van medewerkers hebben een grote impact op het succes van de Werkgelukmeting. Én zorgt voor de motivatie om met elkaar de vervolgacties op te pakken. Merel wil dan ook altijd graag weten wat voor de medewerkers belangrijk is en biedt hen in de meting de ruimte om hun input te geven.

Wat levert een Werkgelukmeting jouw organisatie op?

  • Duidelijke resultaten

  • Korte doorlooptijd

  • Concreet adviezen en praktische vervolgacties

  • Gemotiveerde en blije medewerkers!

In een (gratis) online intake bespreken we hoe de Werkgelukmeting jullie organisatie een upgrade gaat geven! Wat willen jullie ervan leren of er mee doen? Vervolgens stelt Merel een actieplan op waarin ook de communicatie naar de medewerkers toe wordt meegenomen. Vanuit haar kennis en persoonlijke ervaring gaat Merel voor jouw organisatie aan de slag met een op maat gemaakte Werkgelukmeting. De Werkgelukmeting wordt altijd anoniem uitgevoerd, zodat positieve en negatieve feedback in principe niet naar individuele medewerkers te herleiden zijn. Na afloop ontvang je de resultaten in een helder overzicht, aangevuld met een advies en praktische vervolgstappen.

 

Om een echte Upgrade te geven aan jouw organisatie, gaan we bij Blackbird HR verder dan alleen het uitvoeren van de meting en het presenteren van de resultaten. Nadat dat de resultaten bekend en gedeeld zijn is tijd voor actie! Wij begeleiden jullie bij het maken van een actieplan. En zorgen ervoor dat je met de concrete adviezen van Merel het actieplan uit de papieren wereld haalt!

 

Een Werkgelukmeting vraag je aan voor € 3.000,- (exclusief BTW).

“Zie mij niet als Human Resources,

maar als een van je Resourcefull Humans”

- Merel van Rijn-van Vliet 

bottom of page