top of page

Blackbird HR

HR advies & praktische ondersteuning

Met oog voor de zakelijke en de menselijke kant geeft Blackbird HR ondersteuning en vertrouwen. Zo kun jij je tijd aan andere zaken besteden. 

Blackbird HR-29.jpg
greenbay-01.png

OVER

Merel van Rijn - van Vliet

HR Professional

Met Blackbird HR zet Merel zich in om de ingewikkelde en lastige dingen rondom personeelszaken voor je weg te nemen. Daarmee koestert ze het gevoel van vrijheid voor haar klant. Zoals vogels die door de lucht vliegen.

Voor Merel zijn de regels en noodzakelijkheden duidelijk. Vanuit haar expertise kan zij dit professioneel en gemakkelijk opvolgen. Dit doet ze nooit zonder te vergeten dat ze met mensen te maken heeft. De combinatie van haar vakkundigheid en spontane en warme persoonlijkheid, maakt haar de ideale persoon voor personeelszaken.

DIENSTEN

HR advies & praktische ondersteuning

Services

Adviesgesprek

Neem contact op met Merel voor een gratis adviesgesprek. Hierin bekijken we samen wat Blackbird HR voor jouw organisatie kan betekenen. 

Blackbird HR diensten

Met BlackBird HR ondersteunt Merel organisaties op het gebied van personeelszaken. 

TESTIMONIALS

Deze bedrijven werkten al

samen met Blackbird HR

Stichting Welzijn E25

‘’ Als snel groeiende organisatie zijn wij erg blij met de inzet van Merel. Merel is deskundig en weet op het gebied van HRM goed waar de behoeftes van onze organisatie liggen. Naast dat zij een harde werker is, is Merel erg secuur en een fijne ‘collega’ ”

Herik Verhulst Advocaten

"Merel is een echte professional op haar vakgebied. Haar brieven zijn niet alleen inhoudelijk correct, maar hebben ook de juiste toon. Ook dat is een hele belangrijke kwaliteit."

Duijndam Uitzendgroep

" Als HR medewerker probeert zij de collega’s goed te begrijpen en kan daarbij ook door de ogen van de werkgever kijken. Op die manier toont zij haar toegevoegde waarde. 

Samen sta je sterk, dat is haar grote kracht."

bottom of page